A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

10.12.2019 - Охорона праці очима

Дата: 10.12.2019 11:45
Кількість переглядів: 7

Районний етап обласного конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей-2020» стартує! З метою формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя; профілактики виробничого травматизму за допомогою наголошення на важливості формування високої культури безпеки праці та оцінки ризиків, що супроводжують трудову діяльність дорослих; активізації творчого потенціалу дітей і молоді, сприяння розвитку дитячої творчості; виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді 16 січня 2020 року відбудеться районний конкурс дитячого малюнку  «Охорона праці очима дітей».

Роботи подаються не пізніше 15 січня 2020 року, згідно «Положення про проведення районного конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

Для участі в конкурсі запрошуються учні та вихованці навчальних закладів міста та району.

Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях:

І вікова категорія: 6 – 10 років;

ІІ вікова категорія: 11 – 14 років;

ІІІ вікова категорія: 15 – 18 років.

Від кожного закладу загальної середньої освіти на районний етап конкурсу подається не більше 3 робіт – по одній роботі в кожній віковій категорії.

Роботи слід подати на адресу: вул. Богачевського, 55, м. Сквира,Сквирський районний центр дитячої та юнацької творчості. Телефон для довідок 5-29-00 Контактна особа: Гітченко Лариса Олександрівна, методист Центру творчості.

Type the text here


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора