A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

26.05.2020 - Таланти твої, Київщино!

Дата: 26.05.2020 13:35
Кількість переглядів: 17

Щорічно позашкільники Київщини успішно втілюють в життя наймасштабніший дитячий арт-проєкт «Таланти твої, Кивщино!». Ось і цьогоріч з побажаннями злагоди, світла та щастя у кожну домівку, ми розпочинаємо наше віншування дитячих талантів! Отож, ми запрошуємо усіх 20-31 травня 2020 року стати учасником обласного онлайн-фестивалю «Таланти твої, Київщино!»

Шановні колеги!

Щорічно позашкільники Київщини успішно втілюють в життя наймасштабніший дитячий арт-проєкт «Таланти твої, Кивщино!». Ось і цьогоріч з побажаннями злагоди, світла та щастя у кожну домівку, ми розпочинаємо наше віншування дитячих талантів!

Отож, ми запрошуємо усіх 20-31 травня 2020 року стати учасником обласного онлайн-фестивалю «Таланти твої, Київщино!» та познайомити всіх з кращими здобутками лідерів учнівського самоврядування області, юних науковців-дослідників, краєзнавців та туристів, екологів та натуралістів, техніків та винахідників, художників, юних танцюристів, вокалістів та артистів!

Давайте об’єднаємо творчу Київщину за різними напрямами позашкільної освіти. Протягом року ми реалізовуємо інноваційні освітні, творчі, інформаційні, практико-орієнтовані та управлінські проєкти, одним із яких є і «Позашкілля – простір творчих можливостей». Ми з вами щоденно й клопітливо створюємо відкритий творчий простір для кожної дитини. Тож давайте продемонструємо всім справжнє сузір’я талантів в усіх можливих галузях, створимо фестиваль-тріумф дитячих обдарувань! І будемо насолоджуватися всі разом цим надзвичайним дійством, яке може бути реалізоване через мережу Інтернет у зв’язку із запровадженими у країні заходами з протидії поширенню коронавірусу.

Концепція проведення обласного онлайн-фестивалю «Таланти твої, Київщино!» - у додатку нижче. Уважно читайте!

А ми, тим часом, чекатимемо ваших шедеврів!

 

В.о. директора КЗ КОР «Центр

творчості  дітей та юнацтва Київщини»                          Т. Нестерук 

 

Ольга Нижник (04563)5-85-39

Додаток

до листа КЗ КОР «ЦТДЮК»

від 21.05.2020 № 261

 

Концепція

проведення обласного онлайн-фестивалю

«Таланти твої, Київщино!»

В Україні вже понад два місяці запроваджено заходи з протидії поширенню коронавірусу, що унеможливлюють проведення обласного фестивалю «Таланти твої, Київщино!» у 2020 році на регіональному рівні в повному обсязі. Карантин – одна з тих ситуацій, коли ми шукаємо нових рішень, альтернативу втілення творчих проєктів. Це мотивує нас переглянути звичні підходи, оптимізувати освітні процеси, знайти нові формати проведення традиційних заходів.

 Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» активно долучає дітей та учнівську молодь до онлайн-конкурсів, виставок, акцій, челенджів, форумів тощо. Нам, дорослим, завжди треба дослухатися до дітей! В їхньому житті карантин також багато чого змінив.

Отож, ми запрошуємо усіх стати учасником обласного онлайн-фестивалю «Таланти твої, Київщино!» та представити здобутки юних науковців-дослідників, краєзнавців та туристів, екологів та натуралістів, техніків та винахідників, художників, юних танцюристів, вокалістів та артистів у 2019/2020 навчальному році в соціальних мережах!

Організатори обласного онлайн-фестивалю: департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації,  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Учасники обласного онлайн-фестивалю: заклади позашкільної освіти області, вихованці гуртків, творчих об’єднань, студій за різними напрямами позашкільної освіти, дитячі художні колективи закладів позашкільної освіти області.

Платформи для проведення обласного онлайн-фестивалю: офіційний сайт та соціальні мережі (Instagram, Facebook) закладу позашкільної освіти.

Хештег, який об’єднає контент обласного онлайн-фестивалю#талантитвоїкиївщино2020

(скопіюйте даний хештег)

Терміни обласного онлайн-фестивалю: 20-31 травня 2020 року.

Види контенту:

  • фотоматеріали;
  • відеоролик;
  • текстове повідомлення.

Категорії контенту:

  • Наші досягнення, здобутки, перемоги у 2019/2020 навчальному році за різними напрямами позашкільної освіти (демонстрація високих результатів вихованців гуртків, творчих об’єднань, дитячих художніх колективів закладів позашкільної освіти області в обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях, конкурсах, змаганнях тощо);
  • Арт-проєкт «Розмалюємо Київщину – від сірості до яскравості» (фотозвіт щодо реалізації обласного проєкту протягом 2019-2020 навчального року);
  • «Яскраві миттєвості фестивалю» (фото, відео матеріали фестивалю попередніх років).

Правила участі в обласному онлайн-фестивалі

або як розмістити контент:

  1. Визначитись з самим контентом (обрати якісне відео чи фото, які будуть відповідати категоріям обласного онлайн-фестивалю).
  2. ОБОВ’ЯЗКОВО! Розмістити допис на сторінці соціальної мережі вашого закладу, зазначити необхідну інформацію та використати хештег.
  3. Розмістити допис на офіційному сайті вашого закладу.
  4. Скопіювати посилання на ваш допис та надіслати з позначкою «Обласний онлайн-фестиваль «Таланти твої, Київщино!» на електронну адресу організаційно-масового відділу КЗ КОР «ЦТДЮК»: ctduk_estety@ukr.net.

Шановні позашкільники! Наповнимо наші сторіз сузір’ями найяскравіших обдарувань Київщини! Дитячі мрії мають втілюватися у життя! Таланти мають розквітати! Київщина пишається кожним з вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора