A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

20.02.2020 - Джура 2020

Дата: 20.02.2020 14:13
Кількість переглядів: 8

20 лютого 2020 року відповідно до плану роботи сектору освіти Сквирської райдержадміністрації на базі Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулися навчально-тренувальні збори педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у І (районному) етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової категорії.

Участь у зборах взяли педагоги із 10 навчальних закладів району.

Суддівська колегія у складі Олега Щуревського, Юрія Каліновського, Олександра Польгуна, Тетяни Химчук спільно з членами оргкомітету: Сергієм Ткаченком, Інною Майорко та Любов’ю Котяй ознайомили керівників роїв з планом проведення І (районного) етапу Гри Джура та практично відпрацювали алгоритми дій рою на етапах «Смуга перешкод», «Впоряд», «Рятівник» (надання домедичної допомоги пораненому під час обстрілу), «Пластун», «Метання гранати», «Фізична підготовка», «Стрільба».

Присутні педагоги отримали вичерпну інформацію про особливості участі роїв у конкурсних випробуваннях Гри.

Дякуємо адміністрації та колективу Сквирської ЗОШ І-ІІІ №3 за створені належні умови для проведення навчально-тренувальних зборів, а молодим козакам рою «Гармата» за активну участь у показових вишколах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора