A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Районний брейн-ринг «Підліток і право»

Дата: 12.12.2019 15:50
Кількість переглядів: 6

12 грудня 2019 року у рамках Всеукраїнського тижня права в актовому залі Сквирського Центру творчості відбулася традиційна районна інтелектуальна гра «Брейн-ринг «Підліток і право».

Учасниками заходу стали команди із восьми закладів освіти: Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, Сквирського академічного ліцею, Сквирського академічного ліцею №2, Сквирської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Сквирського НВК, Сквирського НВО, Самгородоцької ЗОШ, Кривошиїнського НВО. А підтримати своїх учнів прийшли їхні вчителі-наставники.

Також на захід завітали: головний спеціаліст у справах дітей та сім’ї Сквирської райдержадміністрації Олена Лінда, начальник кадрового забезпечення Сквирського відділу поліції ГУ НП в Київській області Віталій Шахов, інспектор ювенальної превенції Сквирського відділу поліції ГУ НП в Київській області Наталія Чумак, психолог Сквирського відділу поліції ГУ НП в Київській області, які розповіли про права та обов’язки дітей, про особливості роботи їхніх служб, а також взяли участь у роботі суддівської колегії гри.

Турнір складався із представлення команди та інтелектуальної гри, яку провела директор Сквирського Центру творчості Леся Лубківська. Брейн-ринг мав п’ять раундів: «Розминка», «Я маю право», «Юридичне рівняння», «Фразеологізми», «Юридична анаграма». Запитання потребували знань Конституції України, Конвенції ООН про права дитини, законів України, правової культури та інших питань загального характеру. Гра проходила у формі змагань. Команди активно, швидко давали відповіді на поставлені питання, показали високий рівень правових знань, власну ерудованість, вміння працювати командою, вчилися швидко знаходити правильні рішення у нестандартних ситуаціях.

За підсумками наполегливої боротьби перемогу у турнірі здобула команда Сквирського академічного ліцею №2 «Право.ua», друге місце здобула команда Сквирської ЗОШ №3 «Jurata», а третє місце – команда Сквирського академічного ліцею «Голос Феміди».

Також кожна команда отримала у подарунок видання «Конституція України», подяки та дипломи від Сквирського відділу поліції та відділу освіти, солодкі гостинці від служби у справах дітей та сім’ї.

Вітаємо переможців! Бажаємо нових успіхів та гарних результатів у всьому!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора