A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

26.06.2019 - Віват, науко молода!

Дата: 26.06.2019 17:12
Кількість переглядів: 9

26 червня 2019 року в актовій залі Сквирського Центру творчості відбулося районне свято «Віват, науко молода!».

 

Обдаровану молодь рідного краю, в якій живе палке прагнення осягнути простори науки, дістатись до глибин істини, підкорити вершини знань і прославити звершеннями свою країну, щиро привітали та вручили дипломи переможців: голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Васильович Галюк, голова Сквирської районної ради Василь Васильович Гриша, начальник відділу освіти Сквирської райдержадміністрації Олександр Вікторович Заболотний, помічник-консультант депутата Київської обласної ради Леоніда Петровича Глиняного Тетяна Григорівна Власюк.

На святі нагороджені 15 переможців другого етапу  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Дипломом департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації нагороджені 13 переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Також вони нагороджені подякою та грошовою винагородою від депутата Київської обласної ради Л.П.Глиняного

Громада району привітала найуспішніших випускників Сквири – учнів, які у 2018/2019 навчальному році здобули Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні».

Сквирщина пишається своїми юними талантами, підкорювачами вершин науки, які у майбутньому стануть студентами вищих навчальних закладів та прославлятимуть рідну Україну та рідне місто своїми здобутками!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора