A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

08.05.2019 - Вітаємо призера

Дата: 08.05.2019 17:40
Кількість переглядів: 11

Вітаємо призера фінального етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України учня 11 класу Сквирського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 - дитячий садок" Гаркавого Назарія, який зайняв ІІІ призове місце з біології (відділення - екологія, секція - ветеринарія, зоологія). Тема: "Заходи боротьби із збудником Іхтіофтіріозу (Ichthyophthirius multifiliis) у декоративній аквакультурі."

Це інтелектуальне змагання є унікальним простором ідей, який дає обдарованій молоді можливість заявити про себе, почути поради науковців зі світовим досвідом, отримати натхнення на подальші дослідження і проекти.

Звичайно ж отримані результати є спільною працею учня та його наставників, вчителя біології - Гудзенко Наталії Василівни та Гріневич Наталії Євгенівни - завідувачки кафедри іхтіології та зоології, доцента, доктора ветеринарних наук Білоцерківського національного аграрного університету.

Завдяки її небайдужості та професіоналізму, учень нашого закладу отримав високу оцінку та увійшов у трійку переможців.

Щиро пишаємось досягненнями Гаркавого Назарія і бажаємо подальших успіхів у досягненні наукових вершин, а також натхнення і перемог в майбутньому!

Висловлюємо подяку вчителю біології Гудзенко Наталії Василівні, яка сприяє розвитку обдарованих учнів.

Type the text here



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора