A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

13.05.2020 - #«Живи цікаво та безпечно!»

Дата: 13.05.2020 17:59
Кількість переглядів: 10

В рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН № 64/255 від 10.05.2010 р. з 11 по 17 травня 2020 року стартує Загальнонаціональний Тиждень безпеки дорожнього руху.

Життя ? це найдорожчий скарб. В дитинстві ми не розуміємо,  що ним потрібно дорожити, а здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить ? і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. Тож запрошуємо долучитися до обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!».

Організатор заходу ? КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».  Мета ?  популяризація безпечної поведінки дітей та учнівської молоді на  дорозі, попередження негативних наслідків дорожньо-транспортних пригод та дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Пропонуємо разом переглянути цікаві світлини профілактичних заходів з безпеки дорожнього руху попередніх років, які були проведені у закладі (акції, рольові ігри, презентації, флешмоби, практичні заняття з залученням представників місцевих органів поліції тощо).

 З метою проведення дистанційної роботи у закладах рекомендуємо долучити і вихованців гуртків різних напрямів позашкільної освіти до створення творчих робіт на тему  безпеки дорожнього руху (малюнки, аплікації, пластилінові композиції, відеорепортажі, прочитування власних віршів тощо).

Прохання інформацію про проведення обласного онлайн флешмобу висвітлювати на освітніх сайтах району (міста), КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», соцмережах (Instagram, Facebook) закладу позашкільної освіти, особистих сторінках вихованців, педагогів, батьків.

Хештег, який об’єднає контент обласного онлайн флешмобу – #«Живи цікаво та безпечно!» (вказати назву заходу, рік; назву роботи, ПІ вихованця, керівника). При розміщенні допису необхідно у налаштуваннях конфіденційності – обрати «доступно усім», потім скопіювати посилання на  допис та  надіслати з позначкою #«Живи цікаво та безпечно!» на електронну адресу відділу науково-технічної творчості КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» : ctduk_tеhniku@ukr.net.

За матеріалами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора