A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

24-06-2021 - Калиновий голос Київщини-2021

Дата: 24.06.2021 18:14
Кількість переглядів: 14

В кінці травня на онлайн-платформі департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного вокального шоу «Калиновий голос Київщини-2021». Учасниками заходу стали фіналісти та їх наставники, члени журі, організатори вокального шоу.

 

Понад два з половиною місяці 130 кращих вокалістів і 50 творчих колективів у чесній боротьбі змагалися за долю головних призів вокального шоу! Вони пройшли складний шлях через відбіркові тури у своїх рідних містечках та селах, були відібрані журі на півфінальному етапі, а потім пережили ще й хвилюючий фінал. Юні артисти гідно трималися і продемонстрували найкращі якості справжніх бійців! Тому під час церемонії неодноразово лунали онлайн-оплески усім учасникам шоу.

Компетентне журі визначило переможців, серед них і  вихованка вокальної  студії «Сузір'я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості  Сотніченко Аліна, яка зайняла І місце у номінації «Народний вокал», керівник Людмила Корзун.

Щирі вітання переможцям! Ви – кращі з кращих, талановиті, натхненні поціновувачі української пісні! Бажаємо вам, щоб калиновий дзвін звучав у ваших серцях все життя, ведучи за собою крізь усі негаразди!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора