A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

29.10.2021 - Юні науковці Сквирщини готуються до конкурсу

Дата: 29.10.2021 18:17
Кількість переглядів: 6

28 жовтня 2021 року відбулися  навчально-тренувальні збори з учнями-членами Сквирського територіального осередку Малої академії наук України, які проходили в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.У заході взяли участь юні науковці – слухачі, кандидати та дійсні члени, які займаються науково-дослідницькою діяльністю.

 

З вітальним словом до старшокласників звернулася Катерина  Володимирівна Плівачук, заслужений вчитель України, доцент, кандидат педагогічних наук. Вона побажала учням наснаги у пошуковій та дослідницькій роботі, вказала на важливість участі у різноманітних конкурсах та заходах, їх важливу роль у формуванні активної, конкурентоспроможної особистості.

Галина Іллівна Ніфоровська, заступник директора Сквирського ЦДЮТ, ознайомила старшокласників із умовами проведення І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2021-2022 навчальному році.

Бойко Захарій, вихованець Сквирського Центру творчості, переможець ІІІ етапу конкурсу, поділився досвідом написання своїх наукових досліджень та наголосив на правилах презентації та оформлення наукового проєкту.

Навчально-тренувальні збори – це важлива форма роботи для обдарованої молоді, а дослідницька робота – шлях до наукового розвитку.

Бажаємо юним науковцям цікавої та плідної роботи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора