A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

28.02.2019 - ПтахоFest «Перната родина»

Дата: 28.02.2019 18:52
Кількість переглядів: 13

27 лютого 2019 року в рамках Всеукраїнської акції «Годівничка» в актовому залі Сквирського Центру Творчості відбувся птахоFest «Перната родина» для учнів 1-х класів міських шкіл. На захід також були запрошені вчителі та батьки школярів.

 

Птахи – це такі створіння, які завжди надихали людину на поезію, художнє мистецтво, високі почуття любові. Вони завжди були не тільки об’єктами вивчення, з давніх-давен про них співали пісні, складали легенди, прислів’я, казки.

Гості, які завітали на свято, не лише отримали багато інформації про птахів, а й виконали найрізноманітніші вправи, пограли в ігри, отримали позитивні враження. Найменші вихованці шкіл зі своїми вчителями та батьками вирушили в мандрівку пташиним світом, під час якої вони розгадували кросворди, загадки, складали пазл «Розбите яйце», грали у «Пташиний кубик», малювали пальчиками ягоди для зимуючих птахів, прикрашали хвіст павича ґудзиками, створювали своїх пташок та закріплювали отримані знання під час колективної вправи разом з дорослими.

Також діти створили коло друзів, заповнили тепломір настрою та познайомилися зі гуртківцями Центру Творчості: Анею Батрак, Юлією Тибулевич, Ярославом Зайчуком, Веронікою Волощук. Вихованці гуртка «Точка зору» не лише провели свято для малят, а й допомагали в усьому школярам.

На згадку кожна команда закладу освіти отримала грамоту та мотиваційний браслет, які їм вручили Людмила Анатоліївна Корбут, завідуюча РМК та Інна Володимирівна Майорко, методист РЦДЮТ.

Птахи є особливою групою тваринного світу, вони приваблюють нашу увагу своїм мелодійним співом, красивим забарвленням, граційним польотом, цікавою поведінкою. Звичайно, такі заходи надовго запам'ятають школярі, вони розуміють, що природа – наша мати, а пташки – пернаті друзі, про яких треба дбати, яких слід оберігати.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора