A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Миколай, Миколай ти до нас завітай!

Дата: 18.12.2018 19:14
Кількість переглядів: 15

15 грудня 2018 року в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості було святково і радісно. Саме в переддень улюбленого традиційного свята до дітей завітав Святий Миколай. З нетерпінням на нього чекали вихованці  Сквирського дитячого будинку «Надія» та діти з соціальними освітніми потребами Сквирського центру творчості.

 

Запрошені  переглянули театралізоване дійство «Миколай, Миколай ти до нас завітай», яке підготували вихованці гуртків:  «Ляльковий театр» (кер. Майорко І.В.) та «Юні ведучі» (кер. Гітченко Л.О.), для діток лунали пісні у виконанні вихованців фольклорного (кер. Корзун Л.Л.) та вокального гуртків  (кер. Гибилинда І.В.). Також із великим задоволенням маленькі учасники свята попрацювати на майстер-класах з виготовлення новорічних сувенірів.    

За традицією Миколай прийшов з подарунками. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, нікого не ображати.

  Дорослі докладали всіх зусиль, щоб  це свято справді стало казковим і незабутнім, щоб кожна дитина відчула себе щасливою.  
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора