A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

28.02.2019 - Джерело творчості-2019

Дата: 28.02.2019 19:14
Кількість переглядів: 8

27 лютого 2019 року на базі Києво-Святошинського районного центру творчості молоді «Оберіг» міста Боярка відбувся  ІІ (фінальний) тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка художньо-естетичного напряму» (образотворче мистецтво)», на який було запрошено переможців І (заочного) туру конкурсу.

Педагоги-конкурсанти мали презентувати свій досвід роботи з використанням мультимедійного супроводу та фрагмент заняття.

Приємною несподіванкою для присутніх стала зустріч з Володимиром Слєпченком, Членом Національної спілки художників України, Заслуженим діячем мистецтв України, народним художником України, професором, дійсним членом Української АН, який привітав учасників конкурсу та поділився досвідом.

Позашкільну освіту Сквирщини на конкурсі представляла Нешпор Марина Олександрівна, керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, яка отримала диплом за ІІ місце в обласному етапі конкурсу.

Колектив закладу вітає Марину Олександрівну та бажає їй успіхів й творчих злетів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора