A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

21.01.2019 - Щедра годівничка!

Дата: 21.01.2019 19:24
Кількість переглядів: 6

На вулицях нашого міста панує чарівниця-зима, падає пухнастий сніжок, одягаючи все навколо у білі шати. Завмерло все навколо. Під сніговим покривом причаїлися тварини. Їм легше перезимувати, адже у них є тепле хутро, затишне лігво, нірка чи дупло.

Найсильніше страждають  взимку від холоду і голоду птахи. Їх життя залежить від доброти, щедрості й милосердя людей.

Вже котрий рік учні екологічних гуртків Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, які працюють на базі Сквирської ЗОШ №3 імені П.Тисьменецького, беруть активну участь у районному етапі Всеукраїнської акції «Годівничка». Мета акції – привернути увагу учнівської молоді до життя зимуючих пернатих, необхідності їх підгодівлі у складний для них час. Найбільш активними виявились учні молодших класів.

На заняттях гуртка діти переглянули відеоролики про життя птахів взимку, змайстрували годівнички і розвішали їх на  деревах, що ростуть на території  школи, приготували «смаколики» для птахів. Для цього принесли з дому гарбузове та соняшникове насіння, просо, пшеницю, крихти сухого хліба. Спостерігали, хто першим прилетить смакувати насіннячко. Сподіваємося, що птахам сподобаються гостинці, і вони стануть частими гостями годівничок , а діти з радістю годуватимуть їх.

Допомагайте маленьким пернатим друзям взимку! Запрошуйте птахів до себе в гості, щоб помилуватися і досита нагодувати їх у цей важкий для них час!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора