A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

09.09.2019 - Зі святом, рідна Сквиро!

Дата: 09.09.2019 20:05
Кількість переглядів: 12

07 вересня 2019 року на центральній площі м. Сквири відбулися урочистості з нагоди Дня міста. Вихованці та керівники гуртків Центру творчості прийшли привітати сквирян зі святом.

 

У рамках урочистостей відбувся квест для дітей «Сквирянка» – це здорово!», під час якого діти працювали на майстер-класах: вироби з фоамірану «Барви осені» (Равва Н.І.), вироби з ниток «Смішарики» (Хорт Н.А.), вироби із фетру  «Подаруй серце другу» (Дучкова Х.І.), вироби з дерева «Геометрична мозаїка» (Парфенюк О.К.), виготовлення листівки «Вітання друзям» (Нешпор М.О.), вироби з креп-паперу «Квіткова феєрія» (Сопіженко М.Ю.), вироби з бісеру «Чарівні намистинки» (Рибак Г.В.), вироби зі стрічки «Браслет дружби» (Яцюк Н.В.), малюнок на мольбертах «Моє веселкова місто» (Кучанський І.Л.). Кожен учасник квесту, зібравши певну кількість фішок, мав змогу отримати подарунок від ТОВ «Сквирянка».

Веселий настрій дарували жителям міста вихованці вокальних гуртків (Гибилинда І.В., Корзун Л.Л.) та зразкового хореографічного колективу «Сквиряночка» (Сергійчук М.А.).

Про цікаве дозвілля школярів міста та району можна було дізнатися, переглянувши світлини фотовиставки «Хай завжди посміхаються діти!».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора