A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

Герої серед нас: сучасні захисники України

З метою виховання у дітей та учнівської молоді патріотизму, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, а також розвитку у школярів творчих інтересів до краєзнавства та науково-дослідницької роботи на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості з 30.10. по 06.11.2023 було проведено І етап обласної пошукової акції учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України».

09:36 08.11.2023

За нашу свободу

01 листопада 2023 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» – до Дню захисника України. Мета заходу – виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави, надання моральної підтримки воїнам; виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих та талановитих дітей. Учасниками конкурсу стали: Іващенко Анастасія, вихованка народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), Бур’янівська Олександра, вихованка гуртка «Мистецтвознавці» (керівник Марина Нешпор), Цімох Іванна, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна). Бажаємо нашим талановитим вихованцям натхнення та успіхів! Тримаємо освітянський фронт! Разом до перемоги! Все буде Україна!

21:22 06.11.2023

Гордість землі Київської

Підведено підсумки І (територіального) етапу обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської». З метою популяризації сучасного мистецтва на Київщині через розміщення його в публічному просторі; формування позитивного іміджу закладу, району, міста, територіальної громади в області; надання можливості учасникам конкурсу розкрити в собі нові здібності й дати поштовх до творчого самовираження з 25.10. по 30.10.2023 на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап обласного конкурсу на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області «Гордість землі Київської».

21:27 03.11.2023

Підсумки Міжнародного фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж

Підведено підсумки Міжнародного фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест» (дистанційний формат), який був проведений Українським державний центром позашкільної освіти спільно із закладом позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Нетішинської міської ради та за підтримки Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під егідою Міністерства освіти і науки України.

21:23 03.11.2023

Увага! Конкурс!

Шановні колеги, нагадуємо Вам, що роботи для участі у І (територіальному) етапі Всеукраїнського конкурсу з новорічної флористики «Новорічна композиція» потрібно подати до 30 листопада 2023 року до методичного кабінету Сквирського центру дитячої та юнацької творчості. Контактна особа: Майорко І.В., методист Сквирського ЦДЮТ. З Умовами участі можна ознайомитися за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2020/11/2022-11-203.pdf

12:11 03.11.2023

Зустріч із представником національної скаутської організації України «Пласт».

1-го листопада на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч із представником національної скаутської організації України «Пласт». Пласт - це легендарна українська організація, яка всіляко сприяє патріотичному розвитку молоді й усіх охочих. Це скаутське об’єднання формує почуття відповідальності за долю країни, а тому виховує свідомих і гідних громадян, так званих провідників суспільства.

21:53 01.11.2023

Давайте робити наше місто кращим!

Старшокласники Сквирського Центру творчості долучилися до висадки дерев по вулиці Польовій. Гарний настрій , чудова погода супроводжували дітей під час роботи. Давайте робити наше місто кращим!

21:47 01.11.2023

План заходів

План заходів з учнівською молоддю на листопад 2023 року по Сквирському ЦДЮТ

20:20 30.10.2023

Здорові діти – здорова нація

Нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів». 27 жовтня 2023 року у актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася церемонія нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».

18:43 30.10.2023

Увага! Конкурс!

З метою виховання патріотизму, любові до України, залучення молоді до активної діяльності з вивчення історії рідного краю та довкілля, географічних, етнографічних, історичних об’єктів і явищ соціального життя, а також до природоохоронної та дослідницької роботи з 22.11. по 27.11. 2023 відбудеться І (територіальний) етап Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

19:22 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора