A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський урок єдності

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готує телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.

10:16 04.10.2023

Еко - толока

30 вересня відбулась еко-толока в центрі міста, яку підтримали старшокласники Сквирської ради дітей "Лідер" Центру творчості. В доброму настрою та з великим бажанням працювали всі учасники прибирання.

20:14 02.10.2023

Пам’ятаймо минуле заради майбутнього!

29 вересня 2023 року відбулася онлайн-студія, присвячена пам'яті жертв голокосту в Бабиному Яру «Пам’ятаймо минуле заради майбутнього!».. Учасником конференції стала Тесельська Вікторія, вихованка гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості з теми «Художнє відтворення Голокосту у вірші Пауля Целана “Фуга смерті”».

10:00 02.10.2023

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

27 вересня 2023 року відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти у Сквирській громаді. Свої щирі вітання дарували всім запрошеним вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості: ведучі заходу Агнеса Петросян та Назар Бабич (гурток «Юні ведучі», керівник Лариса Гітченко), Софія Хижняк та Олександр Архипенко (вокальна студія «Сузір’я», керівник Людмила Корзун). 

20:36 28.09.2023

ГОТОВІ ДО СПРОТИВУ

До Дня територіальної оборони та Дня захисника і захисниць України, які цьогоріч відзначатимуть 01 жовтня, за рекомендацією департаменту освіти Київської облдержадміністрації у Сквирському ЦДЮТ було організовано перегляд документального проєкту «Готові до спротиву» (художній керівник – відомий український режисер Ахтем Сеітаблаєв). Діти переглянули «Фільм перший. 114 бригада ТРО ЗСУ» про героїзм і мужність бійців ТРО, які захищали від російської агресії Київську область, із циклу документальних фільмів про історію становлення Сил територіальної оборони.

20:26 28.09.2023

Неосяжна моя, Україно!

Підведено підсумки І (територіального) етапу обласного онлайн-фотоконкурсу «Неосяжна моя, Україно!». З метою виховання в учнівської молоді засобами туризму і краєзнавства любові до рідної землі, її природи, історії і культури, духовних надбань України з 18.09. по 21.09. 2023 на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап обласного онлайн-фотоконкурсу «Неосяжна моя, Україно!».

19:30 22.09.2023

День миру

Відеоролик від вихованців Сквирського ЦДЮТ до Міжнародного дня миру.

20:14 21.09.2023

Крокуємо разом до Перемоги!

Сквирський центр дитячої та юнацької творчості розпочинає новий навчальний рік зі свята Дня позашкільника під гаслом «Крокуємо разом до Перемоги!». У теплий сонячний день 18 вересня 2023 року педагоги Центру творчості запросили вихованців до прекрасної дитячої країни мрій, де кожен відчує себе талановитим та неповторним!

19:39 18.09.2023

Вітаємо юних шахістів!

15-17 вересня 2023 року юні шахісти Сквирської громади взяли участь у турнірі з класичних шахів, присвяченому Дню міста Білої Церкви. Сквирщину представляли 7 учнів – вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник гуртка Сергій Лубківський) та Сквирської ДЮСШ (тренер Валентин Стригун). Протягом 3-х днів учасники не тільки підвищували свою майстерність гри у шахи, а й пройшли підтвердження кваліфікаційних розрядів. За підсумками турніру юні шахісти Сквирщини мають чудові результати: у категорії "шахіст з кваліфікацією І юнацького розряду" І місце здобув Володимир Шликов, ІІ місце посів Олександр Вербіцький. У категорії "шахіст з кваліфікацією ІІІ спортивного розряду" І місце зайняв Тимур Стригун, ІІІ місце – Юрій Савчук. Вітаємо вихованців та їх керівників з гарними результатами! Бажаємо нових досягнень та перемог!

19:35 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора