A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

Україна - нескорена країна!

Підведено підсумки Міжнародного патріотичного дистанційного конкурсу учнівської, студентської творчої молоді та дорослих виконавців «Україна - нескорена країна!». Вихованці вокальної студії "Сузір'я" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості( викладач Людмила Корзун) взяли участь у конкурсі та отримали такі результати: у номінації «Естрадний вокал» ІІ вікова категорія І місце виборов Архипенко Олександр, ІІ місце - Баранець Аліна, ІІІ місце - Омельчук Діана. Вітаємо талановитих вихованців, вони - гордість і майбутнє нашої держави!

11:27 16.04.2024

#МійЕкоТиждень #Eко_Lогічно2024

Вихованці гуртка "Природа рідного краю" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, долучаються до обласного онлайн-челенджу "Мій ЕкоТиждень"(у рамках Всеукраїнського освітянського проєкту "Освіта сталого розвитку у позашкіллі" та обласного освітнього соціально-екологічного проєкту "Екологічний кластер "Eco WorldKids"). День 1. Витрачаймо ощадливо воду. Для поливу рослин потрібно використовувати тільки м"яку воду. Основне джерело м"якої води - дощова, снігова і річкова вода. Передаємо челендж Софія Прохацька

20:19 15.04.2024

#МійЕкоТиждень #Eко_Lогічно2024

Плівачук Максим, вихованець гуртка "Дитячий екологічний рух" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, долучається до обласного онлайн-челенджу "Мій ЕкоТиждень"(у рамках Всеукраїнського освітянського проєкту "Освіта сталого розвитку у позашкіллі" та обласного освітнього соціально-екологічного проєкту "Екологічний кластер "Eco WorldKids"). День 1. Витрачаймо ощадливо воду. Використовуйте воду повторно! Поставте на дачній ділянці місткість для збору дощової води. Навіщо витрачати чисту воду на полив? І вам добре, і для природи користь. Передаю челендж вихованцям гуртка "Природа рідного краю" Сквирський Цдют

20:07 15.04.2024

#МійЕкоТиждень #Eко_Lогічно2024

Можарівська Юлія, вихованка гуртка "Основи учнівського самоврядування" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, долучається до обласного онлайн-челенджу "Мій ЕкоТиждень"(у рамках Всеукраїнського освітянського проєкту "Освіта сталого розвитку у позашкіллі" та обласного освітнього соціально-екологічного проєкту "Екологічний кластер "Eco WorldKids"). День 1. Витрачаймо ощадливо воду. Збережемо воду - збережемо життя! Закривайте кран, коли чистите зуби. Для того, щоб прополоскати рот, наберіть у склянку води. Так вдається зекономити до 45 літрів води - саме стільки піде у каналізацію через відкритий кран за 3 хв. Передаю челендж Плівачук Макс

19:58 15.04.2024

Дерево Героя

Вихованці екологічних гуртків Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до участі в обласному природоохоронному флешмобі з висадки дерев "Дерево Героя", приуроченого Всесвітньому Дню Землі, у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна" та ініціативи "Ліси Героїв" Столичного лісового офісу ДП "Ліси України". Гуртківці висадили деревце у пам"ять про Івана Добровського, воїна-земляка, одного з наймолодших сквирян, який загинув на другий день війни 25 лютого 2022 року. Указом Президента України від 4 березня 2022 року №105/2022 "Про відзначення державними нагородами України" старший сержант Іван Олександрович Добровський нагороджений орденом "За мужність" (посмертно). Вічна пам"ять Герою України!

19:52 15.04.2024

Нова перемога юного дослідника

Добровольський Вадим, вихованець гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, учень 10 класу Сквирського академічного ліцею №2, здобув І місце на конкурсі Інженерних Ідей: Незламні Воїни. Старшокласники презентували свої наукові проєкти на базі Радіотехнічного факультету Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Бажаємо юному досліднику успіхів та нових перемог. Разом до Перемоги!

20:37 02.04.2024

Квітка буття

Щиро вітаємо учнівську молодь Сквирщини, переможців та призерів обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Квітка буття»: І місце - М'ячикова Аріна, вихованка народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Ігор Кучанський; І місце – Ленчук Соломія, вихованка гуртка «Мистецтвознавці» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Марина Нешпор; ІІ місце – Попик Дарина, вихованка гуртка «Вироби з бісеру», керівник Оксана Дубініна; ІІІ місце – Уторобчук Вікторія, учениця 3 класу Дулицької філії Шамраївського навчально-виховного комплексу «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти», вчитель Людмила Красножон. Дякуємо нашим талановитим дітям та їх керівникам за їх Eko_Lогічну позицію!

07:49 02.04.2024

Юний дослідник

Щиро вітаємо Плівачук Ангеліну, вихованку гуртка "Дитячий екологічний рух" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Олена Плівачук), яка посіла ІІІ місце в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства "Юний дослідник" у номінації "Охорона здоров"я"!

21:46 29.03.2024

Готуємося до проведення відбіркового етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2024

27 березня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся майстер-клас для виховників роїв та відповідальних за підготовку роїв до участі у відбірковому етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Під час заходу присутні обговорили Умови проведення відбіркового етапу Гри «Джура» для дітей середньої (11-14 років) та старшої (15-17 років) вікових груп, отримали рекомендації щодо підготовки роїв до участі у конкурсах «Стрільба» та «Пластун».

09:53 28.03.2024

Зоологічна галерея

Щиро вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»: І місце – Кутова Анна, народна студія декоративного розпису «Цвіт папороті», керівник Ігор Кучанський; І місце - Бур'янівська Олександра, гурток «Мистецтвознавці», керівник Марина Нешпор; ІІ місце – Баченко Владислава, гурток «Мистецтвознавці», керівник Марина Нешпор; ІІ місце – Бур'янівська Марія, гурток «Мистецтвознавці», керівник Марина Нешпор. Дякуємо нашим юним художникам та їх керівникам за Еko_Lогічну позицію та бажаємо їм нових перемог у творчих конкурсах!

19:17 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора