A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

ЦІКАВО ЗАЙМАЙСЯ – РІДНОЇ МОВИ НАВЧАЙСЯ!

21 лютого 2024 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід до Міжнародного дня рідної мови, під час якого відбулася презентація «Української абетки». Вихованці народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» та їх керівник Ігор Кучанський створили абетку, яка допоможе дітям не лише вивчити букви українського алфавіту, але й поглибити знання про українську культуру, з ранніх літ долучитися до національного колориту. Цікаві та пізнавальні вірші про Україну, рідний край, українські звичаї, а також чудові малюнки, виконані в техніці декоративного петриківського розпису, допоможуть дітлахам швидко вивчити літери, а згодом і читати

19:58 22.02.2024

Міжнародний конкурс «Різдвяне диво»

Підведено підсумки Міжнародного дистанційного 2-х турового конкурсу творчої, учнівської, студентської молоді та дорослих виконавців «Різдвяне диво». Вихованців вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Корзун) взяли участь у конкурсі та за підсумками журі здобули такі результати: в номінації «Естрадний вокал» Ковальчук Любов виборола І місце, Дяденчук Софія – ІІ місце, Майок Вікторія – ІІІ місце. Вітаємо юних вокалістів та їх керівника, пишаємося успіхами та бажаємо нових перемог!

19:56 22.02.2024

Міжнародний день рідної мови

21 лютого 2024 року вихованці гуртків «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у обласній конференції присвяченій Міжнародному дню рідної мови. Учасниками конференції стали: Фальчук Дарія, Музиченко Ірина, Можарівська Юлія, Куян Анастасія, Катернога Дар’я.

21:19 21.02.2024

День памʼяті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2024 року вихованці гуртка " Історичне краєзнавство" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Кривич), що працює на базі Самгородоцького НВК, організували перегляд відеофільму про події на Майдані 2014 року та хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

21:15 21.02.2024

Розстріляні мрії Небесної Сотні

20 лютого 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виховна година «Розстріляні мрії Небесної Сотні». Учасники заходу вкотре згадали про «зиму, що нас змінила», змусила жити, дотримуючись Божих Заповідей, пригадали хронологію подій на Майдані Незалежності 2014 року, переглянули відеоролик «Народжені бути вільними», вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та подякували Збройним Силам України за можливість вчитися, зустрічатися з друзями і просто жити. Дякуємо усім, хто боронить нас сьогодні від ворога. Ми говорили про сотню розстріляних мрій. Небесну Сотню.., щоб не зачерствіли душі, щоб не збайдужіли серця. Слава Україні! Героям Слава!

20:40 20.02.2024

З Україною в серці

З Україною в серці:робимо валентинки-обереги для ЗСУ. 14 лютого 2024 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбулися майстер-класи з виготовлення валентинок для воїнів ЗСУ. Адже військові цінують листівки, що приходять навіть від незнайомих школярів. Вони прикрашають малюнками стіни, перечитують листи вечорами. Багато хто з воїнів носять зроблені дитячими руками обереги на шиї або у кишенях, а біля серця — щирі листи. Наші пращури вірили: любов, щирі побажання довголіття та перемоги стають своєрідним захисним куполом для того, хто ризикує життям. А речі, які були зроблені з любов’ю, доносять до нього ці теплі почуття.

20:10 14.02.2024

#Працюємо_творчо_та_креативно

Щиро вітаємо Узварик Карину, вихованку гуртка "Юні екскурсоводи" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Надія Трегуб), ученицю 10 класу Сквирського академічного ліцею, яка посіла ІІІ місце в обласному конкурсі "Юні екскурсоводи"!

18:45 09.02.2024

Новорічна композиція

Щиро вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»: І місце – Мазур Матвій, народний гурток «Різьблення по дереву», керівник Олександр Парфенюк; І місце – Іващенко Анастасія, народна студія декоративного розпису «Цвіт папороті», керівник Ігор Кучанський; ІІ місце – Прохацька Анна, гурток «Виготовлення сувенірів», керівник Маріана Сопіженко. Дякуємо нашим вихованцям та їх керівникам!

18:42 09.02.2024

Музеї в освіті

06 лютого відбулося засідання учасників обласного освітнього кластеру "Музеї в освіті", під час якого підведено підсумки обласного конкурсу "Юні екскурсоводи". Узварик Карина, вихованка гуртка "Юні екскурсоводи" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Надія Трегуб), учениця 10-А класу Сквирського академічного ліцею, презентувала учасникам заходу екскурсію " Сквирська чоловіча гімназія: сторінками

19:55 07.02.2024

План заходів

ПЛАН заходів з учнівською молоддю по Сквирському ЦДЮТ на лютий 2024 року

11:25 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора