A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Всеукраїнський урок єдності

Дата: 04.10.2023 10:16
Кількість переглядів: 25

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готує телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.

 

 

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ

ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ (МКІП)

вул. Івана Франка, 19, м. Київ, 01601, тел./факс: (044) 234-70-48, тел. (044) 235-23-78 E-mail: info@mkip.gov.ua, web-site: http://mkip.gov.ua/ код згідно з ЄДРПОУ 43220275

 
   

                                                                                                                               

Обласні та Київська

міська військові

адміністрації (за списком)

 

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готує телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.

Урок буде транслюватися на телеканалі «Суспільне. Культура» 6 жовтня о 12:00, а також на Youtube-каналі «Перший». Ця ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення.

Трансляція Всеукраїнського уроку єдності триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропоновано пройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань. Для цього потрібно, щоб діти просканували QR- код на екрані та перейшли за посиланням.

Просимо поширити інформацію про Урок на ваших сторінках в соціальних мережах та на сайті. Інформаційні матеріали для публікацій доступні за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1ycJjHm28xcYZuSPeFBsb9gGUAHzQ xUbz?usp=drive_link.

 

 

Заступник Міністра

з питань європейської інтеграції                                                                                          Тарас ШЕВЧЕНКО

 

 

    PDF файл                      WORD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора