A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

#День_Конституції_на_Київщині

Обласний онлайн-конкурс дитячих малюнків з нагоди Дня Конституції України "Оберіг держави і нації". Назва роботи: «Прапор та Конституція України – обереги держави та українського народу". Ім'я та прізвище учасника: Вікторія Шрамко. Назва навчального закладу: Сквирський центр дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області. Контактна особа: керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Оксана Дубініна.

19:11 27.06.2024

#День_Конституції_на_Київщині

З нагоди Дня Конституції України вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до участі в обласній онлайн-виставці дитячих малюнків «Оберіг держави і нації»! Мета онлайн-виставки – формування у дітей громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України; засвідчення визначної ролі Конституції України в утвердженні правової держави; виховання юних патріотів України. Назва роботи: "Конституція України – оберіг держави". Ім'я та прізвище, вік учасника: Анастасія Зборовська, 16 років. Назва навчального закладу: Сквирський центр дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області. Контактна особа: керівник народної студії декоративного розпису "Цвіт папороті" - Ігор Кучанський.

19:08 27.06.2024

#літо_канікули_цікаведозвілля_2024

Розпочався наш день, як і зазвичай, з бадьорої руханки. А далі діти мали змогу насолодитися всіма перевагами літніх канікул. Весела атмосфера та гарний настрій супроводжували вихованців протягом дня)

22:55 20.06.2024

#літо_канікули_цікаведозвілля_2024

Літо – найкращий час розслабитися, зарядитися позитивом, здійснити свої мрії та відпочити в колі друзів))) Наші дітлахи мають змогу навчатися чомусь новому, пізнати навколишній світ, опанувати необхідні навички та відпочити)))

22:51 20.06.2024

#літо_канікули_цікаведозвілля_2024

Сьогодні активні та енергійні дітлахи працювали на гуртках за інтересами, а також відпочивали та грали в ігри. А юні шахісти провели міні-турнір з класичних шахів, який тривав 2 години поспіль. Змагалися 8 учнів, за цей час вони зіграли 56 партій. То ж маємо такі результати: І місце – Шликов Володимир, ІІ місце – Калиш Іван, ІІІ місце – Свінцінський Гавриїл.

22:44 20.06.2024

#літо_канікули_цікаведозвілля_2024

Літні канікули дітей не можна уявити без відпочинку та веселощів) Сьогоднішній день пройшов цікаво, весело та змістовно)

19:03 17.06.2024

#літо_канікули_цікаведозвілля_2024

 Найкращий відпочинок для дітей – це розваги та гуртки у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості! Як приємно бачити радісні очі дітей, коли вони роблять успіхи, працюючи на гуртках, коли отримують позитивний заряд емоцій, вмінь, знань.

19:00 17.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора