A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

26.04.2019 - Великодній фестиваль писанок

Дата: 26.04.2019 11:20
Кількість переглядів: 9

Напередодні Великодніх свят в актовій залі Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості відбувся фестиваль «Писанка-2019», який вже став традиційним. Захід покликаний підтримати та популяризувати українські народні традиції, сприяти розвитку народного мистецтва та культури.

У перший день фестивалю його учасниками були діти працівників ТОВ «Сквирського комбінату хлібопродуктів», далі естафету продовжили вихованці гуртків. Під керівництвом педагогів Центру творчості учасники заходу із захопленням виготовляли писанки в різних техніках: з фетру (керівники Дучкова Х.І., Сопіженко М.Ю. Дубініна О.А), фоамірану (керівник Равва Н.І.), кольорової стрічки (керівник Яцюк Н.В.), петриківського розпису (керівник Кучанський І.Л.), різьблення по дереву (керівник Парфенюк О.К.), а також вироби для великоднього декору (керівники Хорт Н.А., Нешпор М.О.). 
Весняний настрій усім присутнім дарували вихованці вокального гуртка, фольклорного колективу (керівники Гибилинда І.В., Корзун Л.Л.) та гуртка «Юні ведучі» (керівник Гітченко Л.О.).
Висловлюємо слова подяки депутату обласної ради Л.П.Глиняному, генеральному директору ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» В.О.Дорошенку та торговій марці «Сквирянка» за підтримку дитячої творчості та надані подарунки.
Бажаємо сердечно всім, хто долучився до свята та глядачам, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував всі родини, давав сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ на добробут і процвітання рідної України.

 

 

 


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора