A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

08.04.2023 - Феєрія моди

Дата: 08.04.2023 12:51
Кількість переглядів: 18

Підведено підсумки обласного фестивалю дитячих театрів моди «Феєрія моди» у рамках обласного івент-кластера «ART-покоління Київщини». Цього року своє мистецтво продемонстрували 7 театрів моди закладів освіти Київщини. «Феєрія моди» – фабрика креативу та краси, яка у першу чергу надає унікальну можливість творчим колективам Київщини продемонструвати авторські колекції у різний спосіб, втілюючи бажаний образ чи задумку на онлайн-сцені.

 

Сценічний рух та пластика, вміння передати настрій, ідею створеної колекції – передбачає театралізований показ створеної колекції. Ці завдання стоять перед вихованцями театрів моди. А саме як справилися з вирішеннями цих завдань юні дизайнери і майстри дефіле – вирішило компетентне журі.

Вітаємо Мельник Дар’ю, Ковмір Анастасію, Хорт Софію, вихованок гуртків «Образотворче мистецтво» та «Художнє плетіння шпицями та гачком» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівники Марина Нешпор та Надія Хорт), які стали призерами обласного фестивалю дитячих театрів моди «Феєрія моди», посівши ІІ місце з колекцією «Незламна, нескорена, в серці єдина...».

Вітаємо талановитих дизайнерів та моделей, їх керівників. Бажаємо нових креативних ідей для створення колекцій! Будьте завжди на хвилі модних тенденцій, краси та грації!

Відео показу за посиланням: https://youtu.be/K8rDiES4T10


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора