A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

07.05.2022 - Стильний папір

Дата: 07.05.2022 13:44
Кількість переглядів: 7

Цьогоріч у Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс з оригамі, паперопластики та моделювання з паперу «Стильний папір. Літо з ароматом кави». Захід був проведений з метою виховання у дітей творчої ініціативи та естетичного смаку, вміння продемонструвати власноруч виготовлені вироби, популяризації паперопластики та моделювання з паперу як цікавого напряму у дитячій творчості, стимулювання розвитку творчих здібностей учнів, пошуку та підтримки обдарованих дітей.

 

Тема цьогорічного фестивалю-конкурсу "Літо з ароматом кави". До участі допускалися колективні та індивідуальні роботи у трьох вікових категоріях Діти для розкриття теми фестивалю мали відобразити у своїх творчих роботах свої враження від літнього дня у Львові, чудову природу, історичну архітектуру, каву та смаколики тощо.

 Вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом творчих педагогів: Надії Хорт, (гурток «Плетіння гачком»), Марини Нешпор, (гурток «Рукотвори»), Тамари Юрченко (гурток «Майстер краси») для участі у фестивалі-конкурсі підготували сценічний костюм «Магія Львова», нажаль у зв’язку з воєнними діями не змогли стати учасниками заходу, але надіються на наступний рік обов’язково потрапити на конкурс.

Моделлю сценічного костюму стала Софія Хорт, вихованка гуртків Центру творчості. Отож, у переддень Дня матері свою чарівну посмішку та найкращі вітання Софія дарує своїй матусі Надії.

До вашої уваги відео «Магія Львова».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора