A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

18.01.2019 - Яскрава країна

Дата: 18.01.2019 18:33
Кількість переглядів: 7

09—12 січня 2019 р. у м. Трускавець відбувся Х-й Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна» в Трускавці -2019»

Мета заходу – розвиток дитячого хореографічного та вокального мистецтва, обмін досвідом, розвиток і зміцнення творчих зв’язків, знайомство з історичною та культурною спадщиною Львівщини.

Цьогоріч «Яскрава країна» зібрала у Трускавці 650 учасників з двадцяти областей України та Республіки Молдова. У фестивалі взяли участь і вихованці вокальної студії «Мажор» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, керівник Ірина Гибилинда.

У номінації «Естрадний вокал» дипломом лауреата ІІ-го ступеня нагороджені Зубрій Дар’я (вікова категорія 14-17 років) та Солодовчук Ліза (вікова категорія 10-13 років), Поліщук Михайло та Кравченко Ірина отримали дипломи лауреатів ІІІ-го ступеня (вікова категорія 10-13 років).

Фестиваль «Яскрава країна» – це чудовий майданчик для саморозвитку через майстер-класи, лекції, круглі столи, обмін творчим досвідом з професіоналами.

Дякуємо нашим юним вихованцям за гарні результати та бажаємо подальших успіхів та перемог!

Лариса Гітченко, методист Центру творчості

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора