A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Здорові діти – здорова нація

Дата: 30.10.2023 18:43
Кількість переглядів: 31

Нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів». 27 жовтня 2023 року у актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася церемонія нагородження переможців та призерів щорічного відкритого конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися Тетяна Власюк, секретар Сквирської міської ради, помічник-консультант депутата обласної ради Леоніда Глиняного, Володимир Даниленко, заступник генерального директора ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» та Світлана Риченко, начальниця відділу освіти Сквирської міської ради. З великим задоволенням діти отримали заслужені нагороди: дипломи, цінні подарунки та рюкзачки «Україна починається з мене» з продукцією ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів». Було також відзначено учнівський та педагогічний колектив, який найактивніше долучився до роботи – це колектив академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива».

Святковий настрій всім присутнім дарували вихованці гуртків «Юні ведучі», вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості та зразкового вокального ансамблю «Нотка» Сквирської дитячої школи мистецтв.

Дякуємо усім, що подарували нам справжнє свято! Такі події надовго запам`ятовуються, пробуджують в серцях добро і радість, бажання стати кращим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора