A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

17.01.2019 - Таланти твої, Сквирщино!

Дата: 17.01.2019 18:53
Кількість переглядів: 13

17 січня 2019 року у Сквирському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулося районне свято, на якому відзначили та привітали обдарованих та талановитих дітей Сквирщини.

 

У залі зібралися 104 учні закладів освіти, які протягом вересня – грудня 2018 року здобули перемоги в інтелектуальних та творчих заходах: переможці районних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, різноманітних обласних творчих конкурсів.

Розпочалося свято різдвяними віншуваннями від учасників фольклорного колективу «Лілея» Сквирського Центру творчості, керівник Л.Корзун

Під час свята голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Васильович Галюк, голова Сквирської районної ради Василь Васильович Гриша та начальник відділу освіти Олександр Вікторович Заболотний разом з Дідом Морозом та Снігурочкою вручили дітям солодкі подарунки, подякували за плідну роботу та побажали нових перемог.

Також музичні вітання лунали від учасників вокальної студії «Мажор» Маркова Дениса та Фальчук Дар’ї, керівник І.Гибилинда.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора