A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

20.09.2021 - Розмалюємо Центр творчості яскравими барвами

Дата: 20.09.2021 18:57
Кількість переглядів: 6

Щоосені, коли все навколо купається в золотих барвах, наш Центр творчості наповнюється гучним дитячим сміхом. Гостинно відчиняються двері перед хлопчиками і дівчатками. Приємно бачити вихованців, які уже не один рік приходять сюди, щоб зайнятися справою, яка їм до душі, і не менш приємно зустрічати нових, які ще не визначилися і не реалізували себе.

 

Цьогоріч урочистості з нагоди Дня позашкільника відбулися 15 вересня. Леся Лубківська, директор Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, привітала з початком нового навчального року дітей, викладачів та батьків. Свято вдалося: вихованці гуртків співали, танцювали, демонстрували роботи, гралися, посміхалися один одному і раділи зробленим разом добрим справам.

Пишаємось нашими юними гуртківцями, їхньою творчістю, талантами, наполегливістю, бо талановиті діти – результат роботи висококваліфікованих педагогів, які не просто вчать, а надихають своїх вихованців особистим прикладом, долучають до мистецтва, краєзнавства та громадської роботи.

Шановні колеги! Вітаємо Вас з Днем позашкільника! Бажаємо на життєвому шляху людей хороших, дитячих очей, допитливих, гідних умов та достойної оплати праці, натхнення та міцного здоров’я!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора