A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

08.06.2021 - Нагородження юних науковців Малої академії наук Сквирщини

Дата: 08.06.2021 19:04
Кількість переглядів: 9

Одним із напрямків роботи Сквирського центру дитячої та юнацької творчості є наукові досліждення старшокласників – це найвагоміша складова діяльності Малої академії наук України. 08 червня 2021 року в залі засідань Сквирської міської ради на VІІІ черговій сесії відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

 

Сквирська міська голова Валентина Левіцька разом із начальником відділу освіти Олександром Заболотним привітали дітей зі високими досягненнями, вручили подяки від Сквирської міської громади та нагородили цінними подарунками вихованців Центру творчості.

За ІІІ місце в обласному етапі конкурсу були нагороджені: Ніна Денисенко, Софія Ільченко, Дарина Майорк, Арсеній Заруднюк, Каріна Можарівська, Руслан Рудківський.

За ІІ місце у конкурсі МАН – Вікторія Велика, Дмитрів Анастасія, Барчукова Дарина, Ірина Федоренко, Саградян Алварт.

За високі наукові досягнення та І місце в конкурсі МАН відзначені – Захарій Бойко, Ірина Сичевська, Анастасія Цимбалюк, Єлизавета Солодовчук, Дарина Юрченко та Федоренко Олександра.

На ІІІ-му (заключному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України юні науковці Сквирщини продемонстрували високий рівень підготовки і вибороли такі місця:

Федоренко Олександра – ІІІ місце;

Солодовчук Єлизавета – ІІ місце;

Бойко Захарій – ІІ місце;

Сичевська Ірина – ІІ місце.

Висловлюємо слова вдячності за високу підготовку дітей педагогам та науковим керівникам, а також відділу освіти Сквирської міської ради, керівництву Сквирської міської територіальної громади за підтримку обдарованих дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора