A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

15.06.2021 - В ЄДНОСТІ СИЛА! В СИЛІ – ПЕРЕМОГА!

Дата: 15.06.2021 19:28
Кількість переглядів: 26

З 12 по 14 червня 2021 року на берегах мальовничої річки Роставиця в с.Чубинці відбулося таборування роїв «Варта» (джури) Горобіївського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО» та «Побратими» (молоді козаки) Сквирського академічного ліцею №2, учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Програма табору була цікавою і насиченою. Протягом трьох днів юні джурівці та молоді козаки показували свою силу, спритність, винахідливість, кмітливість та знання у різних конкурсах, вишколах, іграх.

Діти мали змогу позмагатися у стрільбі з пневматичної зброї (гвинтівка та пістолет), метання гранати, саперної підготовки, надання домедичної підготовки та тактичної медицини, подолання туристської смуги перешкод. Із задоволення грали у теренову гру та Пластун.

Вишкіл із збирання та розбирання зброї для учасників Гри «Джура» провели працівники поліції.

Під час таборування діти організували екологічні акції «Життя у стилі ЕКО» та впорядкували територію біля пам'ятника воїнам, що загинули в роки Другої світової війни.

Цікавим був конкурс «Ватра» біля вечірнього вогнища.

Велике спасибі козацькій старшині Інні Майорко, Наталії Вигівській, Олегу Щуревському, Олені Кучанській, Людмилі Коноплястій, Олександру Зайцю, Євгенію Кротовичу за організацію та проведення таборування. Також дякуємо виховникам юних джурівців та молодих козаків Людмилі Дудці, Анні Гаврищук, Лесі Хвиль та Віктору Коломійцю за організацію цікавого та змістовного дозвілля учасників Гри.

Висловлюємо подяку Олександру Заболотному, начальнику відділу освіти, Лесі Лубківській, директору Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, Володимиру Круглію, директору Чубинецького НВК «ЗЗСО І-ІІ ст.-ЗДО» за допомогу в організації таборування учасників ІІ (обласного) етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора