A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

#КиївщинаРіздвяна2023_2024

Дата: 04.01.2024 19:58
Кількість переглядів: 23

Чарівний дзвін «Різдвяних дзвіночків» у 2024 році! 02 січня 2024 року Центр творчості дітей та юнацтва Київщини підбив підсумки конкурсу на кращу ялинкову іграшку «Різдвяні дзвіночки», який проходив у рамках обласного новорічно-різдвяного флешмобу «Феєрверк побажань на Київщині». На розгляд журі було подано близько 90 неймовірних різдвяних виробів. Юні майстри та майстрині виготовили об’ємні ялинкові іграшки – дзвіночки з пап’є-маше, кераміки, текстилю, соломки, паперу, бісеру, та інших матеріалів. Кожна іграшка – це унікальний виріб, це своєрідне вітання з Різдвом Христовим. За рішенням журі (протокол засідання членів журі КЗ КОР «ЦТДЮК» від 02.01.2024 №1) було визначено переможців та призерів конкурсу.

Вітаємо вихованку гуртка «Виготовлення сувенірів» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Софію Корбут (керівник Маріана Сопіженко) з перемогою у конкурсі на кращу ялинкову іграшку «Різдвяні дзвіночки». Бажаємо натхнення, нових успіхів та перемог!!!

Різдвяні та Новорічні свята – час казкового настрою, загадування бажань та здійснення мрій. Тож нехай ці маленькі дзвіночки озвуться у ваших серцях дзвоном надії, любові та віри у світле мирне завтра! Хай Новий рік буде щедрим на вдачу у всіх ваших справах, здійснюються усі плани і задуми, а в сім’ях панує тепло і злагода!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора