A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

31.10.2022 - Юні митці Сквирщини – переможці Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Дата: 31.10.2022 20:09
Кількість переглядів: 11

У жовтні 2022 року Українським державним центром позашкільної освіти було підведено підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (наказ УДЦПО від 18.10.2022 № 10-05).

 

На виставку-конкурс було зареєстровано 1722 роботи з 22 регіонів України. Від Київської області було подано 92 творчі роботи у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво», серед них і роботи вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості. Переможцями та призерами Всеукраїнської виставки-конкурсу у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» стали: І місце – Мялук Дарина, вихованка народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), ІІ місце – Сакевич-Павлова Анастасія, вихованка народного гуртка «Різьблення по дереву» (керівник Олександр Парфенюк), у номінації «Образотворче мистецтво» ІІІ місце отримала Харитонкіна Юлія, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна).

Вітаємо талановитих вихованців, їх керівників, бажаємо творчості, натхнення та нових успіхів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора