A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Гімн, що став символом свободи в усьому світі!

Дата: 02.09.2023 20:52
Кількість переглядів: 24

Саме такий меседж цьогоріч об’єднав учасників медіаплатформи «#ЗАВДЯКИ ТОБІ» з нагоди відзначення Дня Незалежності України, яку створено на офіційному YouTube-каналі https://www.youtube.com/playlist... та соціальній мережі Facebook Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Для талановитих дітей Київщини завжди честь і гордість виконувати Державний Гімн України, а у такий тяжкий час — особливо! Так було, так є і так завжди буде. Із великим творчим запалом протягом 21-26 серпня оригінальним виконанням Славня поділилися близько 50-ти закладів освіти Київської області під хештегами #ЗАВДЯКИТОБІ, #День_Незалежності_на_Київщині, #Гімн_України. Колективно та сольно зазвучав Славень на Київщині. І всі виконання злилися в єдиний заклик до Волі, Свободи і Перемоги! Дійсно, наш Гімн – це знак невмирущої сили народу, котрий обрав шлях свободи і незалежності!

Вітаємо Софію Хижняк, вихованку вокального студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, яка стала переможницею медіаплатформи «#ЗАВДЯКИ ТОБІ».

Пишаємося нашою юною патріоткою! Слава Україні! Слава Героям! Слава Збройним Силам України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора