A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Моя Батьківщина – Україна

Дата: 28.11.2023 20:56
Кількість переглядів: 16

Підведено підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» З метою патріотичного і громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях українського народу, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини з 22.11. по 27.11 2023. на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна». На розгляд журі були представлені роботи вихованців гуртка «Юні екскурсоводи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, учнів Оріховецької філії Сквирського академічного ліцею №2 та джур рою «Булава» куреня ім. Людмили Фої Сквирського академічного ліцею №3.

Під час краєзнавчої, пошукової, науково-дослідницької роботи учні зібрали та опрацювали цікаві матеріали про знакові події з історії України, пов'язані з прагненням народу до волі та незалежності, про видатних діячів культури та мистецтва рідного краю.

За рішенням журі переможцями та призерами І (територіального) етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» стали:

І місце - Узварик Карина, вихованка гуртка «Юні екскурсоводи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості;

ІІ місце – джури рою «Булава» куреня ім. Людмили Фої Сквирського академічного ліцею №3;

Лауреат – Багінський Денис, Лавренюк Діана, Карпенко Давід, Шинкарук Нікіта, учні 9 класу Оріховецької філії Сквирського академічного ліцею №2.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора