A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Вмотивовані. Цілеспрямовані. Незалежні.

Дата: 26.04.2024 21:00
Кількість переглядів: 21

Саме такі педагоги закладів позашкільної освіти активно працюють над вирішенням освітніх проблем на основі ціннісних орієнтацій вихованців. Вихованців, які абсолютно мотивовані до особистих перемог. У березні-квітні 2024 року Центром творчості дітей та юнацтва Київщини було проведено обласний конкурс віртуальних навчально-методичних розробок з художньо-естетичного напряму позашкільної освіти, учасниками якого стали 58 педагогічних працівників закладів позашкільної освіти територіальних громад Київської області. Головною метою конкурсу є модернізація змісту та підвищення якості навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в гуртках художньо-естетичного напряму.

Зазначений конкурс проводиться у рамках івент-кластера «ART-покоління Київщини» та дозволяє педагогам систематизувати свої методичні напрацювання, виявити найбільш вдалі методичні прийоми та узагальнити їх у вигляді навчально-методичних рекомендацій, навчальних програм, сценаріїв виховних чи розважальних заходів для дітей та учнівської молоді, творчих проєктів, дистанційних занять.

Цьогорічні учасники методичного конкурсу – це справжня квінтесенція професійної компетентності та творчого натхнення. Секрет успіху конкурсантів – це неймовірна праця, яка закономірно приносить серйозні результати педагогу і величезну радість вихованцям.

Пам’ятаймо, що успішних дітей можуть виховати виключно успішні, професійні та вмотивовані педагоги!

Центр творчості дітей та юнацтва Київщини вітає творчих, цілеспрямованих та незалежних педагогічних працівників, які не покладаючи сил, енергії працюють над вдосконаленням навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в гуртках художньо-естетичного напряму. Разом – до Перемоги!

Найкращі вітання Марині Нешпор , керівнику гуртка «Мистецтвознавці» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, яка взяла участь в обласному конкурс віртуальних навчально-методичних розробок з художньо-естетичного напряму позашкільної освіти та отримала І місце у номінації «Дистанційне заняття». Марино Олександрівно, успіхів Вам, творчості, натхнення, нових інноваційних ідей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора