A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Зустріч із представником національної скаутської організації України «Пласт».

Дата: 01.11.2023 21:53
Кількість переглядів: 22

1-го листопада на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч із представником національної скаутської організації України «Пласт». Пласт - це легендарна українська організація, яка всіляко сприяє патріотичному розвитку молоді й усіх охочих. Це скаутське об’єднання формує почуття відповідальності за долю країни, а тому виховує свідомих і гідних громадян, так званих провідників суспільства.

Метою Пласту є сприяння всебічному патріотичному вихованню і самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Пласт виховує свідомих, відповідальних громадян місцевої, національної та світової спільнот.

В Україні Пласт об'єднує людей різного віку і професій та є найбільшою молодіжною організацією України. Сьогодні 118 осередків Пласту діють у всіх областях України. Пласт активно співпрацює з органами державної влади та громадськими організаціями, реалізуючи різноманітні соціальні та виховні програми. Молодь Сквирщини також цікавиться можливістю долучитися до діяльності організації.

Протягом року пластуни проводять виховні табори різної спеціалізації, організовують заходи соціально-культурного та виховного спрямування. Серед видатних пластунів – Степан Бандера, Роман Шухевич, Любомир Гузар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора