A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

25.04.2023 - #ВЕЛИКДЕНЬНАКИЇВЩИНІ2023 ПИСАНКОВЕ ДИВО НА КИЇВЩИНІ!

Дата: 25.04.2023 22:03
Кількість переглядів: 10

Підведено підсумки обласної родинної онлайн-етноакції «Дитинства пісня Великодня», яка знову зібрала всю Київщину як одну велику родину! Своїми святковими зворушливими дописами всі разом об’єдналися і показали незламну міць українського народу, високу мудрість та традиційний зв’язок багатьох поколінь! Кожна спечена пасочка, кожна розмальована писанка, кожний святковий сувенір – це частинка душі кожного, це добро, це любов, це гостинність, це традиції!

Ми щиро дякуємо вихованцям, педагогам, батькам за цю хвилю неймовірних публікацій, якими протягом двох тижнів ви поділилися у своїх сторіз, стрічках новин тощо.

У рамках етноакції Центр творчості дітей та юнацтва Київщини цьогоріч влаштував обласну виставку української писанки «Писанкове диво», учасниками якої стали 108 творчих композицій. Виставкова експозиція з понад 200 великодніх писанок продовжує діяти у фой є Центру творчості дітей та юнацтва Київщини. Помилуватися дитячими роботами можуть всі охочі.

За рішенням журі володарем Гран-прі обласної виставки української писанки «Писанкове диво» став народний художній колектив «Школа писанкарства «Дивосвіт» Васильківського центру дитячої та юнацької творчості Васильківської міської ради Київської області /керівник Леся Турукіна/.

Вітаємо Кутову Анну, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Ігор Кучанський), яка посіла І місце у обласній виставці української писанки «Писанкове диво».

Дякуємо юній художниці та її керівнику за те, що своєю творчістю відроджуєте та зберігаєте українські народні традиції! Бажаємо і надалі успіхів та перемог!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора