A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

За нашу свободу

Дата: 03.12.2023 22:08
Кількість переглядів: 17

Підведено підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 року №1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», у місті Києві Українським державним центром позашкільної освіти 30 листопада 2023 року були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України.

Цьогоріч на конкурс подано 1535 робіт з 22 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Києва. Були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України.

Відповідно до умов проведення конкурсу та на підставі рішення журі ІІ місце посіла Бур’янівська Олександра, вихованка гуртка «Мистецтвознавці» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Київської області, за роботу «Сини та доньки України», керівник Нешпор М.О.

ІІІ місце отримала Іващенко Анастасія, вихованка народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Київської області, за роботу «Останній таран», керівник Кучанський І.Л.

Вітаємо наших юних художниць та їх керівників з вагомими результатами, бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових ідей вам та натхнення!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора