A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Чарівники серед людей

Дата: 13.11.2019 16:11
Кількість переглядів: 9

13 листопада, весь світ відзначає Всесвітній день доброти (World Kindness Day).

Не секрет, що в сучасному світі високих технологій, з божевільним ритмом життя, доброти залишається все менше. Тому такий день насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу. Робити добро — дуже легко, потрібно лише почати.

У рамках проекту “Лідери з дитинства” Сквирська районна рада дітей “Лідер“ та учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів району взяли участь у videochallenge “Чарівники серед людей“. Ця акція – це ще один доказ того, що добро починається з кожного з нас і, що світ змінюють люди.

         Головне – розпочати власним прикладом змінювати світ! Тим самим старшокласники показали, що у своїй діяльності не обмежуються одним днем.

Тож якщо ви відчуваєте в собі сили та потребу до змін, якщо у вашому серці світить вогник добра та щирості, якщо ви бажаєте собі, своїм рідним та Україні успіху та щасливого майбутнього, приєднуйтесь до “чарівників” та робіть добрі справи.

І, наостанок,хочемо зазначити, що робити маленькі добрі справи зовсім не важко! Віддаючи частинку своєї любові, ви отримаєте набагато більше…

Долучайтеся до добрих справ, не чекайте якогось певного дня, а починайте вже сьогодні! І разом всі ми зможемо зробити цей світ добрішим!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора