A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

15.01.2020 - Джура 2020

Дата: 15.01.2020 17:26
Кількість переглядів: 8

15 січня 2020 року на базі Сквирського Центру творчості відбулося навчально-методичне консультування педагогів, відповідальних за підготовку роїв до участі у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») на тему «Національно-патріотичне виховання в системі освіти району: реалізація положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»)».

У засіданні взяли участь керівники гуртка «Джура», заступники директорів, педагоги-організатори, вчителі предмету «Захист Вітчизни», фізичної культури.

Із нормативно-правовою базою проведення гри «Джура» у 2019/2020 навчальному році та порядком реєстрації куренів присутніх ознайомила Любов Котяй, методист РМК сектору освіти Сквирської РДА.

Про технологію проведення І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» у 2019/2020 навчальному році розповіли Інна Майорко, методист Сквирського РЦДЮТ та Сергій Ткаченко, методист РМК сектору освіти Сквирської РДА.

На завершення семінару Світлана Сотніченко, заступник директора Сквирського академічного ліцею ІТ «Перспектива» поділилася досвідом участі у Київській обласній школі виховників джур.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора