A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

18.01.2022 - Обласний еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину»

Дата: 18.01.2022 18:16
Кількість переглядів: 6

Зима – дуже важкий час для пернатих. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховає сніг та лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день пташкам важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок взимку. Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» з 31 січня по 04 лютого 2022 року проводить обласний еко-челендж «Зроби годівничку – врятуй пташину»  (в рамках обласного освітнього соціально-екологічного проекту «Екологічний кластер «EcoWorldKids»).

 

Еко-челендж проводиться з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи і практичних дій з охорони та збереження орнітофауни, розвитку гуманного ставлення до птахів, мотивації до їх охорони.

Організатор обласного еко-челенджу «Зроби годівничку – врятуй пташину»: КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Учасники: педагоги, вихованці гуртків закладів освіти Київщини та їхні родини.

Види контенту:

  • фотоматеріали;
  • відеоролик;
  • майстер-клас;

Правила участі в еко-челенджі та як розмістити контент:

  1. Виготовити годівничку з ЕКОМАТЕРІАЛІВ власними руками.
  2. Розмістити її у подвір’ї, парку, в лісі тощо.
  3. Весь процес супроводжувати фото- відеозйомкою, відповідно до обраного контенту. Матеріали мають засвідчувати ПРОЦЕС ВИГОТОВЛЕННЯ годівнички та ПРОЦЕС РОЗМІЩЕННЯ її у природному середовищі (ОБОВ’ЯЗКОВО!), мінімум 2-3 фото або 1 відео.
  4. Розмістити допис на сторінці вашого закладу (або власній сторінці) у соціальній мережі Facebook, зазначити необхідну інформацію та використати хештег:

#ЗробиГодівничкуВрятуйПташину

#Еко_Lогічно2022

Назва допису

Ім’я, прізвище дитини, вік

Назва закладу (гурток)

ФОТО чи ВІДЕО

  1. ОБОВ′ЯЗКОВО заповнити GOOGLE-форму за посиланням (для підтвердження участі).

Той, хто любить і цінує природу, повинен постійно дбати про її збагачення, вміти зберігати і розумно використовувати її скарби!

Просимо дотримуватися умов челенджу!

За матеріалами сайту КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора