A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

25.11.2021 - Увага! Підсумки І етапу Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина – Україна»

Дата: 25.11.2021 18:48
Кількість переглядів: 11

З метою патріотичного й громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях українського народу, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини з 20.11. по 23.11. 2021 р. на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І етап Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» у Сквирській міській територіальній громаді.

 

На розгляд журі були представлені роботи вихованців гуртків Сквирського центру дитячої та юнацької творчості «Юні охоронці природи», «Юні музеєзнавці» (на базі Кривошиїнського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО») та учнів Пустоварівського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», Буківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», Дулицького НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», вихованців літературного гуртка «Червоні вітрила» Чубинецького НВК «ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО».

Під час краєзнавчої, пошукової, науково-дослідницької роботи учні зібрали та опрацювали цікаві матеріали про добу козаччини на Сквирщині, досліджували особливості розвитку культурно-мистецьких традицій рідного краю.

На підставі висновків журі переможцями та призерами І етапу Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» у Сквирській міській територіальній громаді стали:

І місце – Плівачук Максим, вихованець гуртка «Юні охоронці природи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості;

ІІ місце – вихованці гуртка «Юні музеєзнавці» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (на базі Кривошиїнського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО»);

ІІІ місце – вихованці літературного гуртка «Червоні вітрила» Чубинецького НВК «ЗЗСО І-ІІ ст. – ЗДО».

Лауреатами І етапу Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» у Сквирській міській територіальній громаді стали: Ракоча Катерина, учениця 11 класу Пустоварівського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», учасники пошукової групи «Юні дослідники свого родоводу» Буківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО», учасники пошукового загону «Нащадки» Дулицького НВК «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО».

 

Інна Майорко, методист

Сквирського ЦДЮТ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора