A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

06.02.2019 - Всеукраїнська акція "Годівничка"

Дата: 06.02.2019 19:05
Кількість переглядів: 13

Вихованці гурта «Точка зору» Сквирського Центру Творчості продовжують агітаційну роботу у рамках районного етапу Всеукраїнської акції «Годівничка».Гуртківці створили агітаційну відеолистівку «Хмаринка слів «Зимуючі птахи» для того, щоб привернути увагу дітей та дорослих до допомоги птахам взимку.

Адже і дорослі і діти можуть допомогти своїм маленьким, слабким пернатим друзям. Їм багато не треба. Хто дасть зерняток, хто - сальця, хто - ягід. Ооо! То скільки їх можна врятувати від голодної смерті!

Ви можете влаштовувати для птахів маленькі безкоштовні їдальні у дворах і прямо у себе на балконах, біля віконечок у власних домівках. Можете вивішувати з вікна шматочки сала на ниточці або встановлювати у дворі годівниці з зерном. Горобці і інші наші зимові гості цілими зграйками будуть з радістю відвідувати їх. Веселі маленькі гості не змусять себе довго чекати. А в подяку за частування покажуть різні трюки: перекидання вниз головою, скік вбік, веселе цвірінькання - це означає: «Спасибі!»

Тож закликаєм всіх небайдужих: «Допомагайте маленьким пернатим друзям взимку! Запрошуйте цих милих і кумедних пташок до себе в гості, щоб помилуватися ними та досита нагодувати їх у цей важкий зимовий період!»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора