A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

30.09.2019 - Юні авіамоделісти Сквирщини

Дата: 30.09.2019 19:09
Кількість переглядів: 10

28 вересня 2019 року на авіадромі «Гайок» міста  Білої Церкви відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань серед  учнівської молоді з авіамодельного спорту у класі радіокерованих моделей. Організатори заходу –  департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Учасниками змагань стали екіпажі п’яти команд: Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості, Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості, Ставищенського районного центру дитячої та юнацької творчості, Центру науково-технічної творчості Білоцерківської міської ради та Васильківської  міської Станції юних техніків.

В особисто-командній першості польоти відбулися в таких класах моделей: радіокеровані пілотажні моделі літаків F3A, перегони радіокерованих моделей літаків F3D, радіокеровані напівкопії моделі літаків F4Н, «повітряний бій» радіокерованих літаків. В особистій першості змагалися експериментальні радіокеровані літальні апарати з виконанням прикладної польотної функції.

Польоти  авіамоделей вражали стрімкістю і точністю, правильністю пілотажних фігур. Глядачі побачили «петлю» і «кубинську вісімку», «політ на спині» і «штопор».

Адреналіну учасникам заходу та вболівальникам додали змагання в класі «повітряного бою»!

Вихованці авіамодельного гуртка Центру творчості (керівник Локайчук В.В.) показали гарні результати:

Радіокеровані напівкопії моделі літаків F4Н:

І місце

  • Яровий Назар, вихованець Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості;

«Повітряний бій» радіокерованих літаків:

ІІ місце

  • Приймак Антон (пілот) та Приймак Артем (механік), вихованці Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості;

ІІІ місце

  • Пошелюзний Максим (пілот) та Тесельський Іван (механік), вихованці Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Експериментальні радіокеровані літальні апарати з виконанням прикладної польотної функції:

І місце

  • Іваненко Володимир, вихованець Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості;

           У командному заліку наші авіамоделісти посіли ІІ місце.

Переможців особистого заліку нагороджено грамотами Центру творчості дітей та юнацтва Київщини та медалями. Команди-переможці нагороджені дипломами  департаменту освіти і науки Київської державної адміністрації та  Центру творчості дітей та юнацтва Київщини і кубками.

Юні авіамоделісти здійснили екскурсію до Клубу «Pilot», де мали змогу оглянути спортивні літаки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора