A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Виховний захід до Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 19:21
Кількість переглядів: 12

05 грудня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід до Дня Збройних Сил України. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, які у різні періоди історії віддали життя за Україну, ознайомилися з історією виникнення свята. Найщиріші вітання з професійним святом лунали на адресу військовослужбовців, незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу та неабияке бажання перемогти ворога.

Повномасштабна війна змусила багатьох людей опинитися у скрутній ситуації. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли волонтери. Діти щиро привітали наших волонтерів з Міжнародним днем волонтера, подякували їм за працю.

Вихованці та педагоги Сквирського центру дитячої та юнацької творчості у важкий для країни час теж не стоять осторонь. Навіть творчість допомагає наблизити Перемогу.

У майстерні Святого Миколая діти виготовили обереги та підготували подарунки для наших захисників. Нехай маленька поробка, виготовлена з любов'ю дитячими руками, зігріє у холодному окопі бійця, захистить його від ворожих пострілів, нагадає про любов і підтримку земляків.

Тримаємо волонтерський фронт та впевнено крокуємо разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора