A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

07.12.2022 - День Збройних Сил України

Дата: 07.12.2022 20:45
Кількість переглядів: 13

06 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України, професійне свято українських військових службовців. У цей день в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід, приурочений Дню Збройних Сил України. Діти радо вітали гостей Володимира Ігоровича Синенького, командира роти охорони, Сергія Григоровича Ткаченка, заступника командира роти охорони, Назарія  Валентиновича Кошарського , командира взводу охорони, військових волонтерів Тетяну Коцюк та Вікторію Наумчук.

 

Цікавою була розповідь Назарія Кошарського, творчої особистості, кіноактора, який у нелегкий для країни час одягнув військову форму та став на захист країни. Гучними аплодисментами дякували діти за пісні, які актор виконав для них.

Герої не вмирають! Вони для нас приклад мужності та любові. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять земляків, які загинули під час російсько-української війни у період з 24 лютого по 01 грудня 2022 року.

Теплі слова подяки звучали на адресу наших волонтерів за їх невтомну працю та допомогу воїнам. Педагоги і вихованці гуртків звітували про свою волонтерську діяльність та  передали волонтерам вітальні листівки, обереги, виготовлені власноруч.

Пісню «Тому що я – Україна» присутнім подарувала Анастасія Бойко, вихованка вокального гуртка Центру творчості.

І навіть відсутність електроенергії не завадила проведенню заходу.

Все буде Україна!

Тримаємо освітянський фронт!

Слава Збройним Силам України!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора