A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

ШКОЛА ЮНИХ ДЖУР

Дата: 02.05.2024 20:49
Кількість переглядів: 51

Фото без описуНадання долікарської допомоги в умовах сьогодення є життєво необхідною потребою для усіх, підлітків та молоді, зокрема. Позашкільний заклад розробив проєкт «Серцево-легенева реанімація у потерпілих. Оволодіння навичками штучного дихання та непрямого масажу серця» та став володарем міні-гранту від Благодійного фонду «Здорові рішення для відкритого суспільства». Благодійний Фонд – це фундація, яка має на меті змінити уявлення людей про здоров'я на основі демократичних цінностей. За кошти, виділені фондом, Центр творчості придбав необхідний для тренувань манекен – тренажер, прилади та матеріали.

Протягом квітня на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості проходили заняття Школи юних джур для учнів громади. Навчання відбувалися у рамках конкурсного випробування «Рятівник» Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Керівники гуртків Центру творчості проводили навчання для юних джур із здійснення серцево-легеневої реанімації потерпілих та непрямого масажу серця.

Вихованці позашкільного закладу, джури роїв закладів освіти, виховники готуються до участь у територіальному етапі Гри та активно оволодівають необхідними навичками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора