A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

День української хустки

Вихованці гуртка "Історичне краєзнавство" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Людмила Кривич), відзначили День української хустки. Плекаємо українські традиції, бережемо культуру рідного народу!

20:15 08.12.2023

Чарівний настрій від Святого Миколая

Сюрприз-майстерня «Чарівний настрій від Святого Миколая». День Святого Миколая є одним із найулюбленіших дитячих свят. Святий Миколай дарує малюкам усмішку та радість і водночас нагадує дітям про те, що варто бути чемними та слухняними. Українці вперше відзначають День Святого Миколая разом із більшістю християн світу. Завдяки календарній реформі церкви, дата свята відтепер є точнішою, а різдвяно-новорічний сезон починається раніше.

19:08 07.12.2023

Виховний захід до Дня Збройних Сил України

05 грудня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся виховний захід до Дня Збройних Сил України. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв, які у різні періоди історії віддали життя за Україну, ознайомилися з історією виникнення свята. Найщиріші вітання з професійним святом лунали на адресу військовослужбовців, незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу та неабияке бажання перемогти ворога.

19:21 06.12.2023

#Працюємо_творчо_та_креативно

З метою популяризації кращого педагогічного досвіду та впровадження інноваційних освітніх технологій у гуртках науково-технічного напряму позашкільної освіти КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було проведено конкурсу на кращий навчально-методичний матеріал з науково-технічної творчості. На розгляд журі було подано 27 робіт у п'яти номінаціях: «Навчальна програма гуртка» - 3 роботи, «Методична розробка заняття» - 9 робіт, «Методичні рекомендації» - 4 роботи, «Навчально-методичний посібник» - 1 робота, «Творчий проєкт» - 5 робіт. Журі відзначило 16 найкращих робіт. Щиро вітаємо Лінькова Сергія Миколайовича, керівника гуртка «Початкове технічне моделювання» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, який посів І місце у номінації «Методична розробка заняття».

19:17 06.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПО Міністерство освіти і науки України КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Святий Миколаю, принеси нам ПЕРЕМОГУ! Гаврищук Аріна, 11 років, вихованка гуртка "Юні ведучі" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

18:56 05.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПО Міністерство освіти і науки УкраїниКЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Святий Миколаю. Пивовар Ірада, 9 років, вихованка гуртка "Юні ведучі" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

18:53 05.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПО- Міністерство освіти і науки України КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Тризуб - символ та гордість нації Кутова Анна, 14 років, вихованка народної студії декоративного розпису "Цвіт папороті" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

19:46 04.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПОУ- Міністерство освіти і науки України КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Янгол-оберіг Наточна Валерія, 9 років, вихованка гуртка "Художнє плетіння на шпицях та гачком" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

19:31 04.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - УДЦПОУ- Міністерство освіти і науки України КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Янгол-оберіг Лисак Дар"я, 8 років, вихованка гуртка "Вироби з бісеру" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості 

19:28 04.12.2023

#волонтерсвятогомиколая Український Державний Центр Позашкільної Освіти - Міністерство освіти і науки України КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Лялька-оберіг "Котик-захисник". Ященко Анастасія, 8 років, вихованка гуртка "Виготовлення іграшок" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості

19:26 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора