A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Сквирський центр дитячої та юнацької творчості

Новини

Дата: від до Скинути

#Україна_це_ми_Київщина2024 #УДЦНПВ

"Сила - в єдності!". Машківський Назар, учень 4 класу Пустоварівської гімназії Сквирської міської ради Київської області. Під синім небом України хай буде щаслива кожна дитина!

20:16 18.01.2024

#Україна_це_ми_Київщина2024 #УДЦНПВ

"Я соняхи до серця пригорну". Зубрій Діана, джура рою "Варта" куреня ім. Володимира Крижанського Горобіївського навчально-виховного комплексу "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області. Україно моя мила, ти - соборна і єдина. Єдності і Перемоги українському народу!

20:12 18.01.2024

#Україна_це_ми_Київщина2024 #УДЦНПВ

"Моя душа - традиції мого народу". Прохацька Софія, учениця 11 класу Сквирського академічного ліцею Сквирської міської ради Київської області. Вітаємо українців з Днем Соборності України! Наша нація з давніх часів була сильною та непереможною. Тож давайте в цей день згадаємо традиції, які передавали нам наші предки з покоління в покоління. Адже українці мають свою неймовірну історію і культуру, яка підтверджує соборність та єдність нашої держави.

20:09 18.01.2024

#Україна_це_ми_Київщина2024 #УДЦНПВ

"Мистецтво проти війни". Кутова Анна, вихованка народної студії декоративного розпису "Цвіт папороті" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області. З Днем Соборності, моя Україно! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання незалежної України!

20:03 18.01.2024

#Україна_це_ми_Київщина2024 #УДЦНПВ

"Щасливе дитинство без війни". Козачина Ліля, учениця 3 класу Буківського навчально-виховного комплексу "заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області. З Днем Соборності, держава, Будь багата, сильна, жвава, Хай народ тебе цінує, оберігає і шанує!

19:57 18.01.2024

Космічні фантазії

Інформація про підсумки І (територіального) етапу обласного Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії» З 12 січня по 16 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників I (територіального) етапу обласного Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

19:54 16.01.2024

Готуємося до проведення відбіркового етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)- 2024

12 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся майстер-клас для виховників роїв та відповідальних за підготовку роїв до  відбіркового етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»). Експертами заходу стали Майорко І.В., Щуревський О.М., Конопляста Л.В. 

18:36 16.01.2024

#_Разом_до_Перемоги!

У час складних випробувань та тотального відчаю і зневіри є особливі моменти, які служать орієнтиром, моменти істини, заради яких потрібно боротися. Таких прикладів багато і серед дорослих, і серед дітей. Але те, що йде від дітей - цінніше. Дії говорять про виховання та оточення, про мудрість дорослих та про правильність посіяного, про важливість зберегти та не втратити дитячу чистоту, щирість, віру. Олександр Архипенко, наш гуртківець, віддав усі свої наколядовані та заощаджені кошти (1000 грн) на придбання парафіну для окопних свічок! Дякуємо тобі, Сашко, за велике, щире та щедре серце! Нехай доля повертає тобі сторицею, а майбутнє буде мирним та щасливим! Дякуємо дорослим за виховання таких дітей! Вистоїмо! Переможемо!

19:26 15.01.2024

Цікаві канікули

5 січня 2024 року вихованці гуртка «Основи учнівського самоврядування» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості переглянули та обговорити сюжет фільму «Чарлі та шоколадна фабрика». Старшокласники цікаво провели час та мали можливість поспілкуватись між собою.

18:34 08.01.2024

Інформація про підсумки IІ етапу XXIІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням

З 28 грудня 2023 року по 5 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників IІ етапу XXIІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням. Метою проведення заходу є популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів.

19:38 05.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора